آرشیو اسفند ماه 1399

وسپار سایت تخصصی در مورد خواص خوراکی ها

بهترین متخصصان تغذیه و رژیم غذایی در ایران چه کسانی هستند؟

۳۶ بازديد

https://salemziba.com/wp-content/uploads/2019/10/taghzie.jpg
در این مطلب بهترین متخصصان تغذیه رژیم درمانی برای چاقی یا لاغری در تهران، شیراز، اصفهان، تبریز، مشهد، کرج، قم، اهواز و اردبیل را به شما معرفی می کنیم. ما فقط پزشکانی را معرفی می کنیم که بالاترین میزان رضایت مراجعه کنندگان را داشته اند.درحال حاضر ، فواید تغذیه خوب برای اکثر ما کاملاً مشهود است. سطح انرژی افزایش میابد ، سلامتی بهبود می یابد و باروری سالم ایجاد میشود. همچنین تغذیه سالم نقش بسیار زیادی در حفظ وزن سالم ایفا می کند ، این متعاقبا موجب کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 ، برخی سرطان ها ، مشکلات قلبی ، فشار خون بالا و بسیاری از دیگر بیماری های بهداشتی میشود (ژنتیک نیز نقش مهمی دارد).

توصیه معتبرترین مراکز پزشکی دنیا

  • نیمی از بشقاب باید ترکیبی از سبزیجات برگ سبز و رنگارنگ و میوه های کامل باشد. در گیاهخواران باید بخش بیش تری از بشقاب را تشکیل دهند. برخی از کارشناسان حتی بخشی از دو سوم را توصیه می کنند.
  • یک چهارم می تواند یک پروتئین فرآوری نشده مانند گوشت بدون چربی، مرغ، ماهی، لوبیا، تخم مرغ یا سفیده تخم مرغ باشد.
  • یک چهارم دیگر می تواند غلات کامل (برنج قهوه ای، کینوآ، جو، نان های سبوس دار، پاستا و غیره) باشد.

نتیجه چند تحقیق جدید تغذیه ای

این موارد را در کنار مراجعه به متخصص همواره مدنظر داشته باشید:

1- از بشقابهای کوچکتر استفاده کنید. بشقاب بزرگتر بمعنای غذای بیشتر است. و این بدان معنی است که شما بیشتر می خورید. طبق تحقیقاتی که توسط Wansink و تیم تحقیقاتی وی انجام شده است ، اگر شما یک تغییر ساده ایجاد کرده اید و به جای یک بشقاب بزرگتر ، شام را در بشقاب متوسط یا کوچک سرو می کنید ، در طی سال آینده 22٪ کمتر غذا می خورید.

2- اگر می خواهید نوشابه بنوشید، به جای لیوان کوتاه و چاق ، از لیوان های بلند و باریک استفاده کنید. استفاده از لیوانهای بلند و باریک، بجای لیوانهای کوتاه، به شما کمک میکند به میزان 20% کمتر نوشیدنی بخورید.

۳ – از بشقابهایی استفاده کنید که رنگ متضادی با غذای شما دارند. همانطور که در این مطلب اشاره کردیم ، وقتی رنگ بشقاب شما با رنگ غذای مطابقت دارد ، مغز نمیتواند اندازه ی دقیق غذا را تشخیص دهد و این موجب پرخوری میشود. رنگ سبز تیره و آبی تیره برای رنگ های بشقاب عالی هستند زیرا با غذاهای سبک مانند ماکارونی و سیب زمینی در تضاد میباشند (این بدان معنی است که احتمالاً کمتر میخورید).

4- غذاهای سالم را در مکان پررفت و آمدتر قرار دهید. به عنوان مثال ، می توانید یک کاسه میوه یا آجیل را در نزدیکی درب جلو یا جایی که از آنجا زیاد عبور می کنید ، بگذارید. وقتی گرسنه اید و عجله دارید ، احتمالاً اولین چیزی را که می بینید، خواهید خورد.

معرفی همه خواص میوه کاکتوس

۳۸ بازديد
آیا می دانید میوه کاکتوس به گلابی خاردار نیز معروف است؟ خوب، حالا، شما می دانید. میوه ها کاملا شیرین هستند و می توانید آنها را به صورت خام میل کنید. دامنه آنها از سبز (کمی ترش) تا قرمز (بسیار شیرین) است. برخی حتی نارنجی هستند. میوه ها اما خاردار و دارای ترکش هایی هستند که به راحتی به پوست شما می چسبند. هنگام چیدن دستکش چرمی به شما توصیه می شود.
گلابی خاردار  چیست؟

گلابی خاردار میوه ای است که روی برگ های کاکتوس های نوپالس رشد می کند.

 گلابی خاردار که به طور گسترده به "گل کاکتوس" معروف است، در کشورهای مختلف و مناطق مختلف به نام هایی مانند ماهی تن، نوپال، نوپالس، انجیر زرشک، انجیر هند با نام های مختلفی شناخته می شود. گلابی خاردار میوه ای استوانه ای شکل است که دارای پوستی بیرونی محکم با خار و گوشت داخلی نرمتر است که خوراکی است. در ابتدا سبز است و با بالغ شدن در بیشتر گیاهان به صورتی مایل به قرمز در می آید.

 می توان آن را به صورت خام، آب پز یا کبابی مصرف کرد. همچنین برای تهیه آب میوه و مربا استفاده می شود. این میوه های بیضی شکل خوش طعم از بالای برگ های خاردار جوانه می زنند و در رنگ های مختلف از قرمز و سبز تیره گرفته تا زرد یا بنفش وجود دارد. طعم آن شبیه هندوانه / تمشک است و عطر خیار مانند دارد.